aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΘα είναι ευχής έργον ένα γρήγορο γκολ

Θα είναι ευχής έργον ένα γρήγορο γκολ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένα γρήγορο γκολ στο σημερινό ντέρμπι (18:00 – Primetel) θα επιτρέψει στους παίκτες του Απόλλωνα να αποβάλουν την πίεση και να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι. Αν ο Εμανουέλ αρχίσει τον αγώνα με τους Άντον  Μαγκλίτσα και Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ ως επιθετικό δίδυμο, τότε θα μείνει στον πάγκο ο Μιγκέλ Μπεντόγια.

Ο τελευταίος δίνει στήριγμα στον Άλεξ ντα Σίλβα και για να μην είναι αισθητή η απουσία του, θα χρειαστεί οι δύο ακραίοι μέσοι, που εκτός απροόπτου θα είναι οι Φώτης Παπουλής και Ζοάο Πέδρο, να συγκλίνουν και να ενισχύουν τις προσπάθειες του Βραζιλιάνου μέσου.

Στην κατάσταση που βρίσκεται ο Απόλλων, με τις δυο συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι που προηγήθηκαν, αυτό που προέχει είναι η ουσία, η νίκη, παρά το θέαμα. Θα είναι ότι καλύτερο να συνδυαστεί νίκη με καλή εμφάνιση. Οι ποδοσφαιριστές θα επιδιώξουν διά πυρός και σιδήρου να επαναφέρουν την ομάδα στις επιτυχίες, δίνοντας άλλον αέρα ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ