aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΘα χρειαστούν πολλές «αποδείξεις»

Θα χρειαστούν πολλές «αποδείξεις»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το άνετο 4-0 επί της ΑΕΖ και η ποιότητα που παρουσίασε ο Απόλλωνας στη δεύτερή του επιτυχία στο πρωτάθλημα, ήταν δύο σημαντικά στοιχεία ενόψει της συνέχειας, με τους κυπελλούχους να τους περιμένουν δυνατές εξετάσεις.

Ο Πέδρο Εμανουέλ έχει συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για τη μεστή εμφάνισή τους στο Παφιακό, όμως δεν παρέλειψε να τους ζητήσει να παραμείνουν προσγειωμένοι και σοβαροί, καθώς τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους, όμως υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος και θα χρειαστούν πολλές δυνάμεις και «αποδείξεις», ώστε να συνεχίσουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση στην προσπάθειά τους να κόψουν πρώτοι το νήμα τον προσεχή Μάιο.

O Απόλλων έχει το βάθος για να καλύψει την οποιανδήποτε απουσία, κάτι που γεμίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τους οπαδούς του. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την Κυριακή στο Τσίρειο, θα αποτελέσει και τις πρώτες δύσκολες εξετάσεις για τους κυανόλευκους.

Η σημασία της πιθανή νίκης θα έχει αντίκτυπο για τη συνέχεια, αφού τα ντέρμπι θα έχουν και συνέχεια. Ο Απόλλωνας με νίκη την Κυριακή θα πάει με καλύτερη ψυχολογία στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ, ενώ μια εβδομάδα μετά θα φιλοξενήσει την Ομόνοια.

Ο Εμανουέλ είχε την ευκαιρία χθες να παρακολουθήσει την ΑΕΚ στο παιχνίδι της με τη Δόξα και από σήμερα θα αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδια του, για την προσεχή αναμέτρηση. Οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν και πάλι χωρίς τη μάζα των οπαδών τους, όπως και με τον Άρη. Με αυτό το παιχνίδι θα συμπληρώσουν την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, που κουβαλούν από την περσινή περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ