aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΘα αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής κάτω των 21 ετών

Θα αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής κάτω των 21 ετών

Πέραν από την απόκτηση ακόμα ενός κεντρικού αμυντικού, θα αποκτηθεί από τον Απόλλωνα και ποδοσφαιριστής κάτω των 21 ετών, όπως σημειώνει η οπαδική ιστοσελίδα apollon365.com.

Aναλυτικά:

“Την εβδομάδα που μας πέρασε η ομάδα μας ολοκλήρωσε άλλες δύο προσθήκες αυτές των Βινίσιους και Μπαρμπάρο. Πλέον αυτό που απομένει είναι η κίνηση με άλλο ένα κεντρικό αμυντικό.

Πρώτος στόχος είναι ο Βολοβίκ. Το πρόβλημα όμως έχει να κάνει με το πολύ μεγάλο συμβόλαιο που έχει με την Σαχτάρ, κάτι που καθιστά την μεταγραφή του αρκετά δύσκολη. Συνεπώς, στην επιτροπή προγραμματισμού αποφάσισαν να περιμένουν τον Βολοβίκ, ο οποίος σε περίπτωση απόκτησης θα συμπληρώσει τον επιτρεπόμενο αριθμό των 15 ξένων και κοινοτικών που επιτρέπεται να έχει μία ομάδα.

Βέβαια, οι μεταγραφές δεν θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση του Βολοβίκ ή κάποιου άλλου κεντρικού αμυντικού. Όπως έχει λεχθεί, θα αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής κάτω των 21, που θα μπορεί να εγγραφεί στον κατάλογο Β. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή. Αναμονή λοιπόν για τις τελευταίες «πινελιές»!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ