aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΤέσσερις σκόρερ με συνέπεια

Τέσσερις σκόρερ με συνέπεια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι Κωνσταντίνος Πάγκαλος και Αμπραάμ Γκιέ Γκιέ δεν βοήθησαν με κάποιο γκολ τους την ΑΕΖ και τον Απόλλωνα στα χθεσινά ματς με την ΑΕΛ και τη Δόξα. Αυτό, όμως, δεν τους εμποδίζει να βρίσκονται ανάμεσα στους πιο συνεπείς σκόρερ του τρέχοντος πρωταθλήματος. Μαζί με το επιθετικό δίδυμο της Ομόνοιας, Ματ Ντέρμπισαϊρ και Κίλιαν Σέρινταν, οι οποίοι είδαν δίκτυα κόντρα στον Άρη, έχουν σκοράρει στις περισσότερες αγωνιστικές από κάθε άλλον.

Βρήκαν στόχο σε πέντε παιχνίδια, δηλαδή σε περισσότερα από τα μισά που έδωσε η ομάδα τους στην πρώτη τη τάξει κυπριακή ποδοσφαιρική διοργάνωση. Μία διόλου ευκαταφρόνητη επίδοση, που φανερώνει τη συνέπειά τους, μα και την καλή κατάσταση που βρίσκονται αυτή την περίοδο.

Πέρα από τους τέσσερις προαναφερθέντες, σκοράρουν συχνά επίσης οι Φώτης Παπουλής, Γιώργος Εφραίμ και Ηλίας Βαττής, οι οποίοι σκόραραν σε τέσσερις αναμετρήσεις (επίσης καλή επίδοση). Από εκεί και πέρα, τρεις ποδοσφαιριστές σκόραραν σε τρεις αγωνιστικές. Πρόκειται για τους Αντρέ Άλβες, Γιάννης Γιαννιώτας, Πιέρος Σωτηρίου και Αριάν Καμπρέρα (έχει αγώνα λιγότερο, αφού η Ανόρθωση αγωνίζεται απόψε με την Αναγέννηση).

Δεν έχουν βρει ακόμη τον ποδοσφαιριστή που θα τους δίνει συχνά λύσεις, οι Ερμής, Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα, Δόξα, Άρης, Αναγέννηση και ΑΕΛ. Κι αν για τους εφτά δεν είναι έκπληξη, για την τελευταία που βρίσκεται στην τρίτη θέση και έχει πολλές φιλοδοξίες, σαφέστατα και αποτελεί μίνι έκπληξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ