aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα

Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους και αύριο το πρωί θα βρεθούν στο αθλητικό κέντρο στο Κολόσσι, για να περάσουν από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις. Θα τους δοθεί αναλυτικό πρόγραμμα για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

Η παρουσίαση του ρόστερ στον κόσμο του Απόλλωνα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 1η Ιουλίου, στον χώρο του Λανίτειου σταδίου. Μέχρι τότε είναι σίγουρο πως θα είναι συμπληρωμένο το ρόστερ και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει στην Ουγγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Πέδρο Εμανουέλ έχει υπέρ του όλα όσα χρειάζεται για να ετοιμάσει όπως θέλει την ομάδα του, πρώτα για την Ευρώπη και μετά για τις εγχώριες υποχρεώσεις. Είναι κατά ένα χρόνο πιο έμπειρος ο τεχνικός του Απόλλωνα, υπό την έννοια πως ξέρει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του, τις δυνατότητές τους, αλλά και εκείνοι τις απαιτήσεις από αυτόν.

Πέρσι, όταν ανέλαβε, οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν προλάβει καλά-καλά να ξεκουραστούν, ενώ είχαν σημειωθεί και πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Τίποτε από όλα αυτά δεν συμβαίνουν φέτος. Μάλιστα, οι κυανόλευκοι βρίσκονται δύο-τρία βήματα πιο μπροστά σε σχέση με πέρσι.

Ποια είναι αυτά; Έκλεισαν τη σεζόν σαν κυπελλούχοι και ο ενθουσιασμός είναι στα ύψη. Οι βασικοί ποδοσφαιριστές διατηρήθηκαν και ουσιαστικά ο κορμός δεν θα αλλάξει, ενώ και η παραμονή του προπονητή για δεύτερη σεζόν θεωρείται σημαντικό ατού.

Ξέχωρα από τα πιο πάνω, ο Απόλλων διατηρεί ένα ισχυρό μοντέλο διοίκησης, με σταθερή γραμμή πλεύσης και οργάνωσης. Οι κυανόλευκοι φαίνεται πως έχουν μπει σε άλλα καλούπια και είναι στο χέρι τους να τα αξιοποιήσουν. Να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ