aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤέλος... μισή ντουζίνα παίκτες και προσπάθεια για τέσσερις ανανεώσεις

Τέλος… μισή ντουζίνα παίκτες και προσπάθεια για τέσσερις ανανεώσεις

Παρελθόν από τον Απόλλωνα αποτελούν έξι ποδοσφαιριστές, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας, ενώ τονίζει πως καταβάλλονται προσπάθειες για να ανανεωθεί η συνεργασία με τους Φρέιρε, Μοντέιρο, Ζοάο Πέδρο και Ελίζιο.

Αναλυτικά:

“Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την αποχώρηση έξι ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ομάδας, μας ευχαριστώντας τους παράλληλα για την σημαντική συνεισφορά τους, στο να διεκπεραίωση επιτυχώς τους στόχους της στην αγωνιστική περίοδο 2015-2016!

Αναλυτικά:

Γιώργος Κολοκούδιας (Ελεύθερος)
Ντέγιαν Μέζγκα (Ελεύθερος)
Ίσλι Χίντι (Ελεύθερος)
Ντάνιελ Σιμόες (Λήξη δανεισμού από την ομάδα της Μαδέιρα)
Σίμεον Σλάτσιεφ (Λήξη δανεισμού από την ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας )
Ροτζέριο Τουράμ (Λήξη δανεισμού από την ομάδα της Ατλέτικο Μόντε Αζούλ)

Παράλληλα η Διοίκηση σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία βρίσκεται στην διαδικασία των συζητήσεων με τους Λεάντρο Φρέιρε, Πέδρο Μοντέιρο και Ελίζιο Σίλβα αναφορικά με την παραμονή τους ή όχι και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας. Οριστικές εξελίξεις επί του θέματος θα έχουμε τις επόμενες ημέρες.

Αναφορικά με τον Ζοάο Πέδρο ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να αποκτήσει τα δικαιώματα του από την ομάδα της Μπράγκα στην οποία και ανήκει, έτσι ώστε να συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Υ.Σ Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι για τα μεταγραφικά θέματα θα υπάρχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση από τα επίσημα μέσα της ποδοσφαιρικής εταιρείας, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ανάπτυξη διαφόρων σεναρίων τα οποία μόνο κακό μπορούν να επιφέρουν στο σύλλογο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ