aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤέλος από τον Απόλλωνα ο «Τόνι», συνεχίζει στην Πρίστινα

Τέλος από τον Απόλλωνα ο «Τόνι», συνεχίζει στην Πρίστινα

Στο Κόσοβο και στη Σιγκάλ Πρίστινα θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Αντώνης Κωνσταντινίδης. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Απόλλωνα αποχαιρέτησε χθες τους καλαθοσφαιριστές του και ανακοίνωσε την είδηση μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από την ΑΕΚ στο κύπελλο (86-77).

«Το σημερινό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο τον φίλο μου τον Δημήτρη Μιχαήλ που απάντησε θετικά στην απαίτηση μου να φύγω επειδή είχα πρόταση από το εξωτερικό. Ήταν τιμή μου που διετέλεσα προπονητής του Απόλλωνα. Αυτό που θα πω είναι στο εις το επανιδείν ώστε στο μέλλον να έχω την ευκαιρία να ξανά εργαστώ σε ένα πολύ μεγάλο σωματείο όπως είναι ο Απόλλωνας. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και την ομάδα αλλά και τον Πρόεδρο», ήταν όσα ανέφερε ο «Τόνι» στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα για το σχετικό θέμα.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι. ο Κύπριος τεχνικός βρισκόταν και παλαιότερα στην Πρίστινα εκεί όπου μεγαλούργησε καταφέρνοντας να κερδίσει το νταμπλ αλλά και το πρωτάθλημα της Βαλκανικής λίγκας, πραγματοποιώντας τριπλ-κράουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ