aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤέλειωσε την δουλειά και έκλεισε θέση στους «4» ο Απόλλωνας (vid)

Τέλειωσε την δουλειά και έκλεισε θέση στους «4» ο Απόλλωνας (vid)

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Απόλλωνας είναι η τρίτη ομάδα (ΑΕΛ, ΕΝΠ και μια ομάδα μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ αγωνίζονται αυτή την ώρα) που «τσέκαρε» εισιτήριο για το «καρέ» του κυπέλλου. Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή πέρασε στα ημιτελικά με δεύτερη νίκη στο Τσίρειο επί της Καρμιώτισσας 2-1 και συνολικό σκορ 7-2, καθώς κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο ΓΣΖ με 5-1. Πανέμορφο γκολ πέτυχε ο Ψύχας (16’) και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Σκόρερ χρίστηκε και ο Σκέμπρι (43’) από πλευράς Απόλλωνα, ενώ ο Πάντος (48’) σκόραρε για την Καρμιώτισσα.  

Ο αγώνας δεν χρίζει μεγάλης ανάλυσης, κι αυτό διότι οι γαλάζιοι της Λεμεσού θεωρούνταν «περασμένοι» από τον πρώτο αγώνα (κέρδισαν με 5-1 στο ΓΣΖ). Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Σοφρώνη Αυγουστή δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Πιερή καταφέρνοντας να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό μόλις δύο φορές.

Η Καρμιώτισσα απόλαυσε τους αγώνες κόντρα στον Απόλλωνα, προσπάθησε για το καλύτερο και σκόραρε μάλιστα και στους δύο αγώνες (ένα γκολ στο κάθε παιχνίδι). Αξίζει να αναφερθεί ότι η παρουσία της ομάδας του Παντελή Δημητρίου στα προημιτελικά του κυπέλλου μόνη ως επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί, καθότι είναι η μόνο ομάδα της Β’ κατηγορίας που βρέθηκε στους «8» του κυπέλλου.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Κίσσας, Ρομπέρζ, Γιούστε (46′ Χαραλάμπους), Βασιλειάδης, Ψύχας, Μπρου (58′ Χ. Κυριάκου),  Σπόλιαριτς, Παπαμιχαήλ, Σκέμπρι, Παπουλής (46′ Περέιρα), Φαουπάλα.

Καρμιώτισσα (Παντελής Δημητρίου): Ι. Πιερή, Οζίας, Πάντος (64′ Χατζηκωνσταντή), Κυριάκου, Σαρίφ, Νιόκκας, Γενεθλίου (78′ Νεοφύτου Α.), Κ. Πιερή, Λούγκος (56′ Μασίνουα), Ανδρ. Νεοφύτου, Βαττής.

Σκόρερ: 16′ Ψύχας, 43′ Σκέμπρι / 48′ Πάντος

Κίτρινες: Γενεθλίου, Χατζηκωνσταντή

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός: Ξενοφώντος Χαράλαμπος

4ος: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ