«Τελειώνει» με Λάζαρο και σχόλιο για διαιτησία: «Δεν θα έχουμε σωτηρία αν…»

Στην τελική ευθεία μπήκε η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Απόλλωνα. Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Κίρζη από το βράδυ της Τρίτης, καθώς βρίσκεται στην Λεμεσό, και εντός της ημέρας αναμένονται τα νεότερα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, σχολίασε (ΣΠΟΡ FM 95.0) την περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου, ενώ αναφέρθηκε και στους Ενσούε-Σελίμοβιτς όπως επίσης και στην επιστροφή των Κυπρίων διαιτητών στα γήπεδα.

Αναλυτικά:

Για τον Χριστοδουλόπουλο: «Σήμερα θα πάρει την τελική του μορφή, ήρθε χθες και πέρασε από την διαδικασία εξέτασης του ιού το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό. Το βράδυ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο για να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας, όπως και σήμερα. Ήρθε για να συζητήσει, να δει την Λεμεσό, το προπονητικό μας κέντρο κι αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος θα προκύψει συμφωνία. Δεν υπάρχει συμφωνία και αυτό πρέπει να κρατάμε. Το ότι ήρθε μπορεί να λέει και πολλά, μπορεί και τίποτα. Σήμερα θα δείξει αν ο Απόλλωνας θα εντάξει στο ρόστερ της έναν καταξιωμένο ποδοσφαιριστή.

Για το αν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις: «Δεν είναι θέμα προς συζήτηση αν δεν προκύψει συμφωνία. Θα συζητηθεί αν ολοκληρωθεί το διαδικαστικό κομμάτι».

Για τα μετεγγραφικά: «Ψάχνουμε παίκτες όμως καλύτερα να κρατάμε την σειρά. Να ολοκληρωθεί η απόκτηση ακραίου επιθετικού και ο Αυγουστή θα αποφασίσει έπειτα ποιος παίκτης θα αποκτηθεί. Προέχει το ζήτημα με τον Χριστοδουλόπουλο».

Για το αν υπάρχει πρόταση από την Πάφο για τον Ενσούε: «Δεν έχουμε καμία πρόταση από καμία ομάδα και κανένα ποδοσφαιριστή. Είναι υποθετικά σενάρια. Ούτε για τον Σελίμοβιτς έχουμε πρόταση».

Για τα φιλικά: «Τα φιλικά που διεξάγονται είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, δεν ασχολούμαστε με το αποτέλεσμα. Ο προπονητής θέλει να βλέπει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Μπαίνουν στην ομάδα Μάρκοβιτς και Ντένιτς, σιγά σιγά θα μπει και ο Χάμπος. Για ένα ολόκληρο μήνα δώσαμε έμφαση στην φυσική κατάσταση, από αυτές τις μέρες άρχισε η δουλειά στο τακτικό κομμάτι».

Για τον Αγκίρε: «Έχει αποφύγει τα χειρότερα. Υπήρχαν φόβοι αλλά ευτυχώς ήμασταν τυχεροί. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και έπειτα θα είναι στην διάθεση του προπονητή».

Για την επιστροφή των Κυπρίων διαιτητών: «Όλοι κρίνονται στο γήπεδο. Έτσι θα κριθούν και οι διαιτητές και όλοι. Αν και εφόσον συνεχίσουν τα σοβαρά λάθη τα οποία παραδέχτηκαν και οι ίδιοι, τότε δεν θα έχουμε σωτηρία. Θεωρώ πως υπάρχει πρόθεση αφού υπάρχει και η αλλαγή εκπαιδευτή. Θα δούμε τι θα προσφέρει. Έχει γίνει αρκετός ντόρος, ας ελπίσουμε πως φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ