aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤακταλίτικο ό(Χ)ι στον Απόλλωνα! (vid & pics)

Τακταλίτικο ό(Χ)ι στον Απόλλωνα! (vid & pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Άφησε δύο βαθμούς στο Μακάρειο στάδιο ο Απόλλωνας, ενώ έναν πολύ σημαντικό πήρε ο Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες (1-1), παρ’ όλο που η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είχε αξιοσημείωτες ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ οι γηπεδούχοι είδαν στα μάτια τους κυανόλευκους πραγματοποιώντας μια αξιέπαινη εμφάνιση. Ο Απόλλωνας στρέφει πλέον την προσοχή του στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Λιόν, ενώ ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί το ερχόμενο Σάββατο με τον Εθνικό εκτός έδρας.

Άρχισε με πολύ καλό ρυθμό το πρώτο ημίχρονο με τον Απόλλωνα να πιέζει και να κρατά συνεχώς μπάλα. Οι Ζάντερ και Ζελάγια προσπάθησαν να σκοράρουν, ωστόσο οι αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Μετά το 15ο λεπτό ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, και στο 36’ δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία μετά από κεφαλιά του Πουγιούκκα η οποία πέρασε μόλις έξω από την εστία του Βάλε. Στο φινάλε του πρώτου μέρους οι μαυροπράσινοι δημιούργησαν δύο κλασσικές ευκαιρίες, με τον ίδιο πρωταγωνιστική. Αρχικά ο Παχίπης σημάδεψε το δοκάρι από το ύψος του πέναλτι (45+1’), ενώ ένα λεπτό αργότερα νίκησε τον Βάλε με πλασέ και άνοιξε το σκορ προκαλώντας ενθουσιασμό στην κερκίδα του Ολυμπιακού.

Όπως δυνατά μπήκε στο πρώτο μέρος, έτσι μπήκε και στο δεύτερο η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Οι κυανόλευκοι κρατούσαν μπάλα και στο 56ο λεπτό κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, μετά από κεφαλιά του Ζάντερ. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Απόλλωνας κυνήγησε την ανατροπή, την οποία θα μπορούσε να πετύχει ο Σαρδινέρο στο 67ο λεπτό, αλλά το δυνατό του σουτ σταμάτησε στο δοκάρι του Χίντι. Παρά τις πιέσεις των γηπεδούχων το σκορ δεν άλλαξε, ενω στην κερκίδα του Ολυμπιακού ξέσπασαν έντονοι πανηγυρισμοί.

Πιο κάτω ακολουθεί η ταυτότητα του αγώνα, ωστόσο θα μπορείτε να δείτε μόνο τις φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου στο live του παιχνιδιού. Λόγω τεχνικού προβλήματος στο σύστημα που ανανεώνει την ενημέρωση του αγώνα, η περιγραφή του πρώτου μέρους χάθηκε.


Η ταυτότητα του αγώνα

Ολυμπιακός Λευκωσίας (Χρύσης Μιχαήλ): Χίντι, Αντωνίου, Χριστοφίδης, Πουγιούκας, Σαμαράς, Παχίπης, Σεραφείμ (63′ Παντελή), Μιγκουελίτο, Κάστρο, Πεχλιβάνης (78′ Σωτηρίου), Καπαρτής (60′ Πολυκάρπου).

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Σατσέτι, Μαρτίνες (46′ Άλεφ), Ντα Σίλβα (46′ Σκέμπρι), Σαρδινέρο, Γιάκολις (85′ Πίττας), Ζελάγια.

Σκόρερ: 45+2′ Παχίπης / 56′ Ζάντερ

Κίτρινες: Παχίπης, Σαμαράς / Ζελάγια

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: Μακάρειο

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος

Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Ομηρος

Β’ Βοηθός: Σάββα Γεώργιος

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας


Το live του αγώνα…

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

52′ Δεν πήρε την κεφαλιά ο Καπαρτής ο οποίος ήταν φάτσα με τον Βάλε. Πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

55′ Σούτ από τον Σκέμπρι, στα σώματα η μπάλα.

57′ ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα! Με κεφαλιά ο Ζάντερ φέρνει το ματς στα ίσα!

66′ Γύρισε ο Γιάκολις στην περιοχή, στα χέρια του Χίντι η μπάλα.

67′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα, το δυνατό σουτ του Σαρδινέρο σταμάτησε στο δοκάρι του Χίντι και πέρασε έξω.

85′ Κεφαλιά από τον Πίττα, λίγο πάνω από την εστία του Χίντι.

90′ + 4 Tέλος αναμέτρησης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ