aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤα νεότερα με τον Καρώ

Τα νεότερα με τον Καρώ

H Eταιρεία Απόλλων ανακοίνωσε την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού μέχρι τον Μάιο του 2018 του διεθνή αμυντικού Αντρέα Καρώ στη Νέα Σαλαμίνα.

«H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού μέχρι τον Μάιο του 2018 του διεθνή αμυντικού Αντρέα Καρώ στη Νέα Σαλαμίνα», αναφέρεται στο φιρμάνι των κυανόλευκων, ενώ από πλευράς Νέας Σαλαμίνας τονίζεται: «Καλωσορίζουμε τον Αντρέα στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ο Αντρέας στην φωτογραφία μαζί με τον team manager της ομάδας Ξενοφών Ονησιφόρου».

Μετά τη συμφωνία για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό, αναμένονται εξελίξεις και για τον Άλασταϊρ Ρέινολντς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, γίνεται προσπάθεια για να γεφυρωθεί η διαφορά ανάμεσα σε ερυθρόλευκους και κυανόλευκους, ώστε να ολοκληρωθεί και αυτός ο δανεισμός.

Από εκεί και πέρα, στην προετοιμασία επί βουλγαρικού εδάφους συνεχίζει να συμμετέχει ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός, Δημήτρης Σιαλμάς. Όπως μας ελέχθη, δείχνει θετικά ποδοσφαιρικά στοιχεία, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά σχετικά με τη φυσική του κατάσταση. Μεθύριο θα πάρει χρόνο στο δεύτερο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους, με αντίπαλο την Πέλιστερ, ομάδα Α’ Κατηγορίας των Σκοπίων (18:15).

Προς δανεισμό οι Ρέινολντς, Καρώ

Προς αίσιο τέλος με Καρώ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ