aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥTα νεότερα για Ζελάγια (Δηλώσεις)

Tα νεότερα για Ζελάγια (Δηλώσεις)

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Πρόσωπο των ημερών είναι ο Εμίλιο Ζελάγια λόγω του ενδιαφέροντος που έχει επιδείξει η Δυναμό Βουκουρεστίου για την απόκτησή του.

Με αφορμή το ενδιαφέρον των συμπατριωτών τους, ιστοσελίδα της Ρουμανίας, gsp.ro, επικοινώνησε με το συμπαίκτη του στον Εθνικό, Μπογκντάν Γκαβρίλα, έτσι ώστε να τους μεταφέρει κάποιες πληροφορίες για τον Αργεντινό.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Γκαβρίλα είπε:

“Μίλησα χθες μαζί του. Ξέρω ότι είναι σε επαφές με διάφορες ομάδες, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Με ρώτησε κάποια πράγματα για τη Δυναμό, αφού λόγω της προϋπηρεσίας μου στην ομάδα του Βουκουρεστίου θα μπορούσα να τον βοηθήσω”.

“Ειλικρινά, στην Κύπρο τα… σπάει (γέλια). Είναι πολύ καλός”.

“Μπορώ να πω ότι είναι ένας πλήρης επιθετικός. Είναι ευέλικτος, είναι καλός στον αέρα, ενώ προστατεύει πολύ καλά την μπάλα και ξέρει πώς να την προστατεύει. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι παίζει για την ομάδα και τρέχει πολύ. Ταυτόχρονα, πάντα βρίσκεται μπροστά στο απέναντι τέρμα. Προσωπικά μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται”.

Διαβάστε επίσης: Εμπλοκή μετεγγραφής Ζελάγια: Μπας και… τρέχει κάτι άλλο;

Τα δεδομένα με Γκιέ Γκιέ – Ζελάγια

Εξέλιξη με τον Ζελάγια

«Πακέτο» στον Απόλλωνα οι Χατζηβασίλης και Ζελάγια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ