aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤα λάθη, η άδικη απόφαση και η αχρείαστη ενέργεια του Σατσέτι

Τα λάθη, η άδικη απόφαση και η αχρείαστη ενέργεια του Σατσέτι

Δεν είπε πολλά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Πέδρο Εμανουέλ. Ο Πορτογάλος κόουτς στάθηκε στα λάθη της ομάδας τους τα οποία ήταν αιτία να ηττηθεί η Λεμεσιανή ομάδα με 1-2 από την Γκρασχόπερς, ενώ αναφέρθηκε στην άδικη απόφαση του διαιτητή να μην αποβάλει τον αντίπαλοτερματοφύλακα.

«Αλλάξαμε κάποια πράγματα και σκοράραμε. Η αντίπαλος μας περίμενε να κάνουμε το λάθος για να πετύχει γκολ. Πιστεύω ότι έγινε λάθος στη φάση του Γκιέ Γκιέ γιατί δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός. Ήταν σε θέση καθαρής επίτευξης γκολ που είναι κόκκινη, όμως , διαιτητής έδειξε μόνο κίτρινη», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα.  Η κόκκινη του Σατσέτι δεν χρειαζόταν, αλλά ούτε το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Κάναμε καταπληκτικό αγώνα. Απαγορεύονται τα λάθη σε τέτοιους αγώνες στα τελευταία λεπτά. Είμαστε αισιόδοξοι για τον επόμενο αγώνα. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο, όμως, δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το σκορ και να πάρουμε την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ