aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤα κλειδιά και οι προκλήσεις

Τα κλειδιά και οι προκλήσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι παίκτες-κλειδιά του Απόλλωνα, υπό την έννοια ότι από αυτούς αναμένει ο Πέδρο Εμανουέλ να λειτουργήσουν σαν κινητήριοι μοχλοί, είναι οι Ντα Σίλβα και Μπεντόγια. Είναι οι δημιουργοί των πλείστων ευκαιριών, με το περίτεχνο παιχνίδι τους και τις όμορφες πάσες τους. Από αυτούς εξαρτώνται πολλά σε κάθε παιχνίδι, καθώς από τα πόδια τους θα κινηθεί η μπάλα προς την αντίπαλη εστία.

Βέβαια, μεθαύριο θα διεξαχθεί το ντέρμπι με την ΑΕΛ και η προσπάθεια για τη νίκη είναι υπόθεση όλης της ομάδας. Είναι στη μέση το βαθμολογικό κίνητρο, είναι το γόητρο, είναι οι αποδείξεις και οι απαντήσεις που αναμένονται από τους κυανόλευκους μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Για να καταφέρουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν πρέπει να γίνουν όλα χωρίς λάθη. Και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να στοιχίσει. Βέβαια, ο Απόλλων έχει με το μέρος του ένα δυνατό όπλο, που δεν το έχει η επικείμενη αντίπαλός του, και δεν είναι άλλο από την ομοιογένεια. Ποντάρει λοιπόν στη συνοχή που έχει αποκτήσει, στην ομοιογένεια και την ποιότητα.

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έδωσαν στο Τσίρειο, τόσο με τον Άρη που κόλλησαν στο 0-0 όσο και με την ΑΕΚ που έχασαν με 1-0, δημιούργησαν πολλές φάσεις και από αστοχία και ατυχία δεν ευστόχησαν. Στα άλλα δυο ματς που έδωσαν, εκτός έδρας, με την ΑΕΖ και τη Νέα Σαλαμίνα, κέρδισαν με 4-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Αυτό δείχνει ότι έχουν το γκολ και πως μπορούν να φτιάξουν ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσουν. Με την ΑΕΛ, λόγω και του χαρακτήρα του παιχνιδιού, αναμένεται ότι οι ποδοσφαιριστές θα καταθέσουν περισσότερο πάθος για να φτάσουν στο γκολ και στο τρίποντο, που θα τους χαρίσει πολλά οφέλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ