aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤα ενδεκαδάτα «αν» του θρύλου

Τα ενδεκαδάτα «αν» του θρύλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένα από τα ερωτηματικά σχετικά με τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια, έχει να κάνει με την ετοιμότητα του Λούκα Στογιάνοβιτς. Ο Σέρβος μέσος θα αρχίσει αύριο βασικός, μόνο αν είναι εντελώς έτοιμος. Διαφορετικά, θα μείνει στον πάγκο.

Τα ίδια ισχύουν και για τους Ελίσιο Σίλβα, Σιμεόν Σλάβτσεφ. Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν πήραν καθόλου χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, με την Ομόνοια, όμως, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να τους δούμε στο βασικό σχήμα.

Το τελευταίο διήμερο ανέβασαν ρυθμό και αναμένεται να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Ο Πέδρο Εμανουέλ θα τους δει και σήμερα σε ποια κατάσταση βρίσκονται, αλλά δεν ανησυχεί, καθώς έχει να επιλέξει ανάμεσα από αρκετούς και φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του τελικού.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν σκέφτονται πάντως ποιοι θα μείνουν εκτός, παρά μόνο πώς θα κατακτήσουν το τρόπαιο, το οποίο θα ολοκληρώσει με επιτυχία μια σεζόν, η οποία διανθίστηκε από ανατροπές, εμπόδια και σκαμπανεβάσματα.

Οι τελευταίες εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο άφησαν πίσω τους μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς αποδείχθηκε πως οι δυνατότητες της ομάδας ήταν πολύ περισσότερες από αυτές που έδειξαν στο πρωτάθλημα. Η τρίτη θέση, ωστόσο, είναι μια επιβράβευση, υπό τις περιστάσεις, όμως η κατάκτηση του κυπέλλου θα είναι η καλύτερη δικαίωση για όλους.

Εδώ που έχουν φθάσει και η ευκαιρία που τους δίνεται στο Τσίρειο, δεν θέλουν να πάει χαμένη. Τα κίνητρα είναι τεράστια για όλους. Οι παίκτες θα αποδείξουν πως άξιζαν κάτι καλύτερο στην τρέχουσα σεζόν, αλλά περισσότερο εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι να πανηγυρίσουν με τον κόσμο τους.

Ήδη, οι οπαδοί του Απόλλωνα περιμένουν πώς και πώς τον τελικό, αναμένοντας πως οι ποδοσφαιριστές θα τους χαρίσουν μια μαγική βραδιά, όπως εκείνη του Μαΐου του 2013, τελευταία φορά που σήκωσαν το κύπελλο στον ουρανό της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ