aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤα δύο πέναλτι και η μία κόκκινη στο Απόλλωνας - Ολυμπιακός

Τα δύο πέναλτι και η μία κόκκινη στο Απόλλωνας – Ολυμπιακός

Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και θέαμα». Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας, ο Ροβέρτος Κώστα υπέπεσε σε πολλά λάθη στον αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, στέρησε δύο πέναλτι από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν έσωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ακόστα στο δεύτερο ημίχρονο σε καθαρό τράβηγμα στον Γιαννιώτα.

Αναλυτικά:

36’: Ο Γιαννιώτας άφησε το ενδεχόμενο να κυνηγήσει την μπάλα για να πάρει πέναλτι. Ο διαιτητής έπραξε σοβαρό λάθος είπε δεν υπήρχε παράβαση αλλά ήταν θέατρο και έπρεπε να του δείξει κίτρινη κάρτα.

41’: Διεκδικεί πέναλτι ο Ολυμπιακός. Είναι χέρι, πέναλτι και κίτρινη κάρτα. Όταν το χέρι σου κάνει το σώμα μεγαλύτερο θα πρέπει να τιμωρείται. Θα έπρεπε να δοθεί.

59’: Ο Απόλλωνας ζητά δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ακόστα. Είναι μέγιστος τρόπος αντιαθλητικής συμπεριφοράς, τραβάς τον αντίπαλο και δεν τον αφήνεις να παίξει. Ο διαιτητής ο καλός είναι αυτός που βλέπει την μπάλα και βλέπει και εκτός μπάλας. Έπρεπε να το εντοπίσει να αφήσει τον αγώνα να συνεχιστεί και να έρθει πίσω να δώσει δεύτερη κίτρινη.

90+3’: Διεκδικεί πέναλτι ο Ολυμπιακός. Καθαρότατο πέναλτι, καθαρή παράβαση και ο διαιτητής κοντά. Είναι δυνατόν να μην το δει ο κόσμος. Στο τέλος δημιουργούμε την προκατάληψη, μπαίνεις στο γήπεδο και πρέπει να σφυρίξεις αυτά που βλέπεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ