aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤα… χτυπήματα χωρίς ρίσκο

Τα… χτυπήματα χωρίς ρίσκο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο τίτλος που ταιριάζει γάντι στις έως τώρα μετεγγραφικές κινήσεις του Απόλλωνα είναι: «Χτυπήματα χωρίς ρίσκο». Ξεκάθαρες οι προθέσεις του Σωφρόνη Αυγουστή, που θέλησε να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του ποδοσφαιριστές γνώριμους και αποδεδειγμένα ικανούς να βοηθήσουν την ομάδα στη νέα σεζόν. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη διατήρηση του βασικού κορμού, αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Μάλιστα, ο τεχνικός του Απόλλωνα θέλησε να δημιουργήσει μια εξαιρετική επιθετική γραμμή, στέλνοντας το μήνυμα ότι: «Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Όποιοι κι αν αγωνίζονται στη νέα σεζόν στις τρεις θέσεις της επίθεσης, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αποτελούν κίνδυνο-θάνατο για κάθε αντίπαλη άμυνα. Παράλληλα, θα υπάρχουν άλλοι τόσοι και ισάξιοι στον πάγκο.

Ο Απόλλων διατήρησε στο ρόστερ του ικανούς επιθετικούς, όπως είναι οι Μάγκλιτσα, Παπουλής, Σαρδινέρο, ενώ πρόσθεσε τους Σκέμπρι, Ζελάγια και Χατζηβασίλη, την ώρα που κινείται για άλλη μια προσθήκη στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ενδέχεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Κυπελλούχων, να αφορά σε ποδοσφαιριστή που θα προκαλέσει αίσθηση. Προσθέστε σ’ αυτούς και τον εξελίξιμο Πίττα, που άφησε υποσχέσεις με τις εμφανίσεις του στη λήξασα σεζόν.

Με τις κινήσεις που έκανε και προτίθεται να κάνει ο Απόλλων στέλνει το μήνυμα ότι, στη νέα σεζόν θα έχει μεγαλύτερες βλέψεις και θα είναι σε θέση να παρουσιάσει ακόμη καλύτερο σύνολο σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Αυγουστή ουσιαστικά βάζει κάποιες πινελιές στην περσινή ομάδα, που στην παρουσία του είχε καταγράψει σπουδαίες εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα. Το πάλεψε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η ομάδα της Λεμεσού, με το σύνολο που θα παρουσιάσει, προσδοκεί ότι στη νέα σεζόν θα είναι σε θέση να κόψει πρώτη το νήμα, παρόλο που ο ανταγωνισμός αναμένεται και πάλι μεγάλος. Η απόφαση για σίγουρους επιλογές, μειώνοντας αισθητά το ρίσκο, επιτρέπουν στον Απόλλωνα να ελπίζει, παρόλο που το γήπεδο θα μιλήσει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ