aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤα αστυνομικά μέτρα ασφαλείας για τον τελικό

Τα αστυνομικά μέτρα ασφαλείας για τον τελικό

Ενόψει του τελικού κυπέλλου της 18ης Μαΐου ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ομόνοια που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο (18:30) στο η Αστυνομία Κύπρου ανακοίνωσε τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρηθούν από τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16:30 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οργανωμένων οπαδών θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας Ομόνοιας, θα παραχωρηθεί η ανατολική κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι είσοδοι 3&4 του σταδίου. Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας Απόλλωνα θα παραχωρηθεί η δυτική κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι είσοδοι 1&2. Για τις τιμητικές προσκλήσεις της ΚΟΠ θα λειτουργήσει η κεντρική είσοδος επισήμων στην δυτική κερκίδα.

Τονίζεται ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν μόνο σε προπώληση. Στο γήπεδο δεν θα λειτουργήσουν ταμεία και γι’ αυτό καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να μην μεταβούν στο στάδιο αν δεν έχουν εξασφαλίσει από προηγουμένως εισιτήριο. Κανένας οπαδός (ενήλικας, ανήλικος, παιδί) θα εισέρχεται χωρίς την υπόδειξη εισιτηρίου. Είσοδος στους φίλαθλους θα επιτραπεί στη κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί της Ομόνοιας να κατευθυνθούν μέσω του αυτοκινητόδρομου στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας και ακολούθως στην οδό Αγίας Φυλάξεως όπου με τις υποδείξεις των τροχονόμων, θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στην ανατολική πλευρά του σταδίου.

Οι οπαδοί του Απόλλωνα να χρησιμοποιήσουν τις οδούς «Χριστοφή Εργατούδη», «Βασιλέως Κωνσταντίνου» και «Στέλιου Κυριακίδη» και να σταθμεύουν στη δυτική πλευρά του σταδίου. Όταν γεμίσουν οι χώροι στάθμευσης στη γύρω περιοχή του σταδίου η οδός «Στέλιου Κυριακίδη» θα αποκοπεί εντελώς για την τροχαία κίνηση και οι φίλαθλοι θα πρέπει να σταθμεύουν στη γειτνιάζουσα περιοχή, κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την υπόλοιπη τροχαία κίνηση. Επισυνάπτεται χάρτης της περιοχής με επεξηγήσεις.

Η οδός «Στέλιου Κυριακίδη» θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό «Αναστάση Αντρέου» από η ώρα 16:30 μέχρι και το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα. Ο χώρος στάθμευσης στην δυτική πλευρά του σταδίου (επισήμων) θα είναι ελεγχόμενος και σ’ αυτό θα δικαιούνται να σταθμεύσουν μόνο όσα αυτοκίνητα έχουν κάρτα πρόσβασης για τον συγκεκριμένο χώρο.

Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του Ααπόλλωνα στην είσοδο 1&2 και για τους οπαδούς της Ομόνοιας στην είσοδο 3&4. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ