aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Συνεχίζουμε ενωμένοι για μια δύσκολη και επίπονη σεζόν»

«Συνεχίζουμε ενωμένοι για μια δύσκολη και επίπονη σεζόν»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας για την δυναμική παρουσία του στο ΓΣΠ και στη στήριξή τους στην ομάδα παρά τον αποκλεισμό από την Γκρασχόπερς.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, η τεχνική ηγεσία και τα μέλη της ποδοσφαιρικής μας ομάδας ευχαριστούν θερμά τις χιλιάδες φίλους τους συλλόγου οι οποίοι ταξίδεψαν μαζικά στη Λευκωσία και στο στάδιο ΓΣΠ», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση και ακολούθως τονίζεται:

«Μια εντυπωσιακή παρουσία η οποία όμως δεν συνοδεύτηκε από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φοβερή ατμόσφαιρα και εκπληκτική συμπεριφορά από όλους τους Απολλωνίστες οι οποίο στήριξαν με κόσμιο και αθλητοπρεπή την ομάδα μας».

Καταληκτικά αναφέρεται: «Πλέον γυρίζουμε σελίδα και στρέφουμε την προσοχή μας στις εγχώριες διοργανώσεις αρχής γινομένης από τον αγώνα του Σουπερ Καπ της ερχόμενης Τετάρτης. Συνεχίζουμε ενωμένοι για μια δύσκολη και επίπονη αγωνιστική περίοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ