aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣυνεχίζει από εκεί που έμεινε

Συνεχίζει από εκεί που έμεινε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άντον Μαγκλίτσα συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι. Ο Κροάτης, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και έδειξε αμέσως την κλάση του στο σκοράρισμα και πόσο μπορεί να βοηθήσει. Στο προχθεσινό φιλικό με την Τσέστερφιλντ, με τα δύο γκολ που σημείωσε μας υπενθύμισε ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Είτε με τον Αρκάντιους Πίεχ δίπλα του, είτε με τον Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ, ο Μαγκλίτσα όπως όλα δείχνουν θα είναι ο βασικός φορ του Απόλλωνα. Το θετικό για τον 25χρονο είναι πως μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, στο προχθεσινό φιλικό ματς μπορεί ο Απόλλων να πέτυχε τέσσερα γκολ, όμως δεν άρεσε στον Πέδρο Εμανουέλ το γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε τρία τέρματα. Και ασφαλώς θα συνεχίσει να επιμένει στη διόρθωση των αδυναμιών για να φτιάξει μια σιδερένια άμυνα, που δεν θα αφήνει περιθώρια στους αντιπάλους για παραβίαση της εστίας του Μπρούνο Βάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ