aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣυνάντηση με Μολ, πλησιάζει στη Λεμεσό

Συνάντηση με Μολ, πλησιάζει στη Λεμεσό

Ο Μπρούνο Βάλε αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα έπειτα από 7 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα. Ο Πορτογάλος αφήνει πίσω του μεγάλο κενό, γι’ αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή με τον Πέτρο Κονναφή καλούνται να αποκτήσουν κάποιον ισάξιο για να καλύψει τη θέση του Βάλε.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση των κυανόλευκων έχει διευθετήσει συνάντηση με τον Ζοέλ Μολ, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά την αποχώρηση του από την Πάφο. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν αύριο (15/5) ώστε να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Αν ο εν λόγω κίπερ και το Δ.Σ. του Απόλλωνα συμφωνήσουν σε όλα, τότε θα πέσουν και οι σχετικές υπογραφές. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Λεμεσού θα αποκτήσει άλλο ένα τερματοφύλακα καθώς παρελθόν θα αποτελέσει και ο Κίσσας.

Ο Ελβετός τέως κίπερ της παφιακής ομάδας, αγωνίστηκε σε 31 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ