aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συμφώνησε με Γιοβάνοβιτς, έρχεται στην Κύπρο για τα διαδικαστικά»

«Συμφώνησε με Γιοβάνοβιτς, έρχεται στην Κύπρο για τα διαδικαστικά»

Για προσύμφωνο συνεργασίας του Απόλλωνα με τον Σέρβο τερματοφύλακα Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς κάνει λόγο η ιστοσελίδα bt.dk της Δανίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 27χρονος τερματοφύλακας που ανήκει στην Ουέσκα θα έρθει στην Κύπρο εντός της ημέρας για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λεμεσού.

Τη σεζόν 2018/20 ο Γιοβάνοβιτς αγωνίστηκε από ένα εξάμηνο στις Ντεπορτίβο λα Κορούνια (μία συμμετοχή) και Άαρχους (έξι συμμετοχές), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2018/19 κατέγραψε 12 συμμετοχές στη Λα Λίγκα με τη φανέλα της Ουέσκα. Η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σέρβο τερματοφύλακα, ο οποίος αρκέστηκε να πει πως «θα δούμε, μπορεί να πάω στην Κύπρο», ενώ σημείωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Ο Απόλλων έψαξε… ζεστά την περίπτωση απόκτησης του Βιντ Μπέλετς, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός από την Σαμπντόρια στον ΑΠΟΕΛ, όμως έκαναν πίσω μόλις πληροφορήθηκαν τα οικονομικά δεδομένα. Ο Σλοβέβος πορτιέρε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του έχει απολαβές 600.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ