aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣυγκινητικό αντίο του Ντιγκινί στον Άρη, παίρνει το αεροπλάνο για Κύπρο

Συγκινητικό αντίο του Ντιγκινί στον Άρη, παίρνει το αεροπλάνο για Κύπρο

Τις όμορφες στιγμές που έζησε στον Άρη θυμήθηκε ο Νίκολας Ντίγκινι, που αποχαιρέτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης με μήνυμά του στο Instagram. Υπενθυμίζουμε πως ο Γάλλος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Απόλλωνα και αναμένεται στο νησί μας εντός των επόμενων ημερών.

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο. Εσείς, οι οπαδοί του Άρη, μου δώσατε αγάπη από την πρώτη μέρα ως την τελευταία. Θα θυμάμαι για πάντα όλες τις φανταστικές στιγμές που μοιραστήκαμε και το τρελό πάθος σας.

Περάσαμε καλές και κακές στιγμές μαζί, αλλά πάντα στο μέγιστο. Έδωσα τα πάντα για αυτή τη φανέλα και μου προσφέρατε τόσα πολλά ως αντάλλαγμα. Τέτοια συναισθήματα δεν είχα βιώσει ξανά στην επαγγελματική μου καριέρα.

Τα μηνύματα αγάπης που έχω λάβει ως σήμερα είναι αμέτρητα. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Ο Άρης είναι πολλά παραπάνω από το ποδόσφαιρο και το κατάλαβα από την πρώτη ημέρα.

Δυστυχώς, θα πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι μας, αλλά πάντα θα έχω στην καρδιά μου τον Άρη και τους ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη.

Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη φανέλα. Όλους όσοι με βοήθησαν και όλους όσοι δουλεύουν για τον Άρη, από τον πρώτο ως και αυτούς που δεν βλέπουμε στην τηλεόραση, αλλά εκπροσωπούν την πραγματική καρδιά του Άρη.

Επίσης, ευχαριστώ τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου, για την καθημερινή βοήθεια, ώστε να πετύχουμε αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια επιτυχίας σαν ομάδα και προσωπικά.

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα για το μέλλον.

ARIANARA», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ