aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣυγκινεί -ξανά- ο Χάμπος! (pic)

Συγκινεί -ξανά- ο Χάμπος! (pic)

Το δικό του μήνυμα έστειλε και μέσω Instagram ο Χαράλαμπος Κυριάκου, ο οποίος ως γνωστόν θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην πορτογαλική Εστορίλ.

Ανάρτησε το κολλάζ που βλέπετε και έγραψε τα ακόλουθα: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα μου καθώς πρέπει να αποχαιρετήσω την δεύτερη μου οικογένεια. Ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα, ανθρώπους που με στήριξαν, ανθρώπους που παλέψαμε μαζί για να πετύχουμε τους ίδιους στόχους. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη στον κόσμο που με αγκάλιασε και με στήριξε σε τόσες δύσκολες στιγμές αλλά και στην διοίκηση του Απόλλωνα που ήταν πάντα στο πλευρό μου. Θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που με αμφισβήτησαν καθώς με έκαναν πιο δυνατό. Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις. Ευχαριστώ για όλα».

Ανάμεικτα τα συναισθήματα μου καθώς πρέπει να αποχαιρετήσω την δεύτερη μου οικογένεια. Ανθρώπους που πίστεψαν σε μενα, ανθρώπους που με στήριξαν, ανθρώπους που παλέψαμε μαζί για να πετύχουμε τους ίδιους στόχους. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη στον κόσμο που με αγγαλιασε και με στήριξε σε τόσες δύσκολες στιγμές αλλα και στην διοίκηση του Απόλλωνα που ήταν παντα στο πλευρό μου. Θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που με αμφισβήτησαν καθώς με έκαναν πιο δυνατό. Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις. Ευχαριστώ για όλα.

A post shared by Charalampos Kyriakou (@charalampos_kyriakou) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ