aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣυγκινεί η μητέρα του Άλεξ! (pic)

Συγκινεί η μητέρα του Άλεξ! (pic)

Tα 34α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο «μαέστρος» του Απόλλωνα Άλεξ Ντα Σίλβα και η μητέρα του συγκινεί με το πιο κάτω μήνυμα.

Αναλυτικά:

«Γιε μου, από τότε που είσαι μακριά μας, ψάχνοντας νέες προκλήσεις και σχέδια για τη ζωή σου, είναι σαν να λείπει ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Υπάρχουν μέρες που η λαχτάρα είναι τόσο δυνατή. Ξέρεις ότι πάντα σε υποστήριζα σε όλους τους στόχους και τα όνειρά σου και μπορώ μόνο να ευλογήσω την απόφασή σου. Αλλά είναι αναπόφευκτο να μην νιώθεις αυτό το σφίξιμο στο στήθος σου, ειδικά σε μέρες σαν και σήμερα. Για άλλη μια φορά θα περάσεις τα γενέθλιά σου μακριά μου. Θα θέλαμε πολύ να είμαστε στο πλευρό σου, να σε αγκαλιάσουμε και να περάσουμε αυτή την ξεχωριστή μέρα μαζί σου.

Γιε μου, εύχομαι πολύ ευτυχία, πολύ φως για να είναι οδηγός στο δρόμο σου, πολλή τύχη και σοφία για να κάνεις καλές επιλογές στη ζωή σου. Δέξου τη ζεστή αγκαλιά και το φιλί της μητέρας σου που σε αγαπάει άνευ όρων. Χρόνια πολλά και χρόνια πολλά! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, για πάντα αγόρι μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ