aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣυμπεράσματα που θα αποτελέσουν «οδηγό»

Συμπεράσματα που θα αποτελέσουν «οδηγό»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η σκέψη στον Απόλλωνα όλο και πιο πολύ στρέφεται στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Την Παρασκευή θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος και σε δύο περίπου εβδομάδες η ομάδα του θα μπει στην ευρωπαϊκή «αρένα» για να κάνει το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οπότε, ο Πέδρο Εμανουέλ ρίχνει όλο και περισσότερο βάρος στις ασκήσεις που άπτονται της τακτικής για να βρεθεί το σύνολο στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Μάλιστα, το απόγευμα, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στην Ουγγαρία με αντίπαλο την Τσέστερφιλντ, θα καταγράψει πάρα πολλά στο μπλοκάκι του που θα αποτελέσουν «οδηγό» ενόψει της συνέχειας.  Βεβαίως, η αγωνιστική φιλοσοφία του Πορτογάλου προπονητή δεν θα απέχει και πολύ από την περσινή. Αν είναι κάτι στο οποίο ο Απόλλων αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, αυτό έχει να κάνει με τη σταθερότητα της αμυντικής γραμμής.

Εάν οι κυπελλούχοι καταφέρουν να βελτιωθούν στο συγκεκριμένο σκέλος, θα μπορούν να ελπίζουν στην υλοποίηση των στόχων τους. Στο σημερινό παιχνίδι με την Τσέστερφιλντ, δεν αποκλείεται ο Εμανουέλ να χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας τούς Αγγελή, Βινίσιους.

Ο τελευταίος αποκτήθηκε για να βοηθήσει με την εμπειρία του, αν και στον Απόλλωνα περιμένουν πως θα εξελιχθεί θετικά και η άλλη περίπτωση με τον κεντρικό αμυντικό, τον Αλεξάντερ Βόλοβικ. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει σήμερα και ο Μπεντόγια. Θα είναι πάντως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα η τεχνική ηγεσία.

Μέχρι την αναχώρηση από το Τέλκι, ο Απόλλων θα δώσει άλλα τρία φιλικά παιχνίδια, με τους φίλους της ομάδας της Λεμεσού, να έχουν την ευκαιρία το Σάββατο (19:30) να βγάλουν συμπεράσματα στο δυνατό φιλικό που θα πραγματοποιηθεί με αντίπαλο τη Χάποελ Κιριάτ, καθώς θα μεταδοθεί ζωντανό από την PrimeTel.  Το πρωί της ίδιας ημέρας ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει και τη Σιόφοκ. Το τελευταίο φιλικό, πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα δοθεί στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 21 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ