Συ.Φι. Δυτικά Προάστια: «Πυρά» προς διοίκηση Νίκου Κίρζη, ΚΟΠ και ΚΟΑ

Ο Συ.Φι. Δυτικά Προάστια Απόλλων Θύρα 1 μέσω ανακοίνωσής του τονίζει πως διαφωνεί με την απόφαση της ΚΟΠ για διακοπή του πρωταθλήματος, όπως και με την Διοίκηση της ομάδος του η οποία αποδέχτηκε αυτή την εξέλιξη.

Μεταξύ άλλων τονίζεται ακολούθως:

«Ως πιστοί οπαδοί του θρύλου που ακολουθούμε εδώ και χρόνια την μεγάλη ιδέα και Ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού, μάθαμε πάντα να αγωνιζόμαστε και όχι να βολευόμαστε σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Κύριοι της διοίκησης, όταν θέλουμε να χρησιμοποιούμε σαν επιχείρημα γνωστά ιστορικά αποφθέγματα τύπου “Νυν υπέρ πάντων ο αγών” για να δείξουμε την συλλογική και προσωπική μας ακεραιότητα, πρέπει να τα τηρούμε και να τα σεβόμαστε, κι όχι όταν έχει να κάνει με οικονομικά συμφέροντα και βόλεμα να πηγαίνουν όλα στράφι.

Για άλλη μια φορά, όσοι ηγούνται αυτού του σιχάματος που λέγεται κυπριακό ποδόσφαιρο, μας έδειξαν πόσο μικρούς γενετικούς αδένες διαθέτουν και πως η μόνη τους έγνοια είναι το χρήμα, και όχι η υγεία και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αδέλφια Απολλωνίστες, με ή χωρίς πρωτάθλημα σύντομα θα ξανά ανταμώσουμε στο οχυρό μας.

Υ.Γ.: Είστε όλοι αποβράσματα της Κοινωνίας. Έχετε καταστρέψει εντελώς το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ.1: Αυξήστε και τις ομάδες, να αρχίσουν ξανά τα γνωστά φιλικά και στημένα παιχνίδια.

Υ.Γ.2: ΚΟΠ, ΚΟΑ και λοιποί μας το παίζετε υψηλή κοινωνία, αλλά στη πραγματικότητα είστε ….

Υ.Γ.3: Συ.Φι. Δυτικά Προάστια Απόλλων Θύρα 1, συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του κι ας τα έχουν διαλύσει όλα, ο οπαδισμός μας δεν θα πεθάνει ποτέ.

Υ.Γ.4: Σύντομα θα κυκλοφορήσει η καινούργια θερινή φανέλα του Συνδέσμου μας.

Υ.Γ.5: Επίσης αναμένεται η δεύτερη παρτίδα μάσκας προστασίας τις επόμενες μέρες».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ