aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτον «Θεό» ο Ντουντού

Στον «Θεό» ο Ντουντού

TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Πανηγυρική επιβεβαίωση της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, η οποία είχε αποκαλύψει στις 19 Ιουνίου το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για την απόκτηση του Ντουντού Παραΐμπα. Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Λεμεσιανής ομάδας ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (24/06) την κατ’ αρχήν συμφωνία με το Βραζιλιάνο αριστερό μπακ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αριστερό ακραίο Ντουντού Παραϊμπα (11-03-1985). Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα και αφού περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τότε θα επικυρωθεί η μεταξύ μας συνεργασία».

Πρόκειται για 31χρονο (11/3/1985) φουλ-μπακ, ο οποίος από το 2013 αγωνίζεται στην Πολωνία και τη Σλασκ Βρόσλαβ. Tην περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια και σημείωσε ένα γκολ, ενώ συνολικά κατέγραψε 86 συμμετοχές και 6 γκολ στα τρία χρόνια παρουσίας του.

O Κάρλος Εδουάρδο ντε Σόουζα Τομέ, όπως είναι το ακριβές ό νομά του, ξεκίνησε την καριέρα του από την Μποταφόγκο κι ακολούθως αγωνίστηκε σε Βιτόρια (Βραζιλία), Αβαΐ (Βραζιλία), Μάρεκ Ντούπνιτσα (Βουλγαρία), Λίτεξ Λόβετς (Βουλγαρία), Βίτζεβ Λότζ (Πολωνία) και Λόμπος (Μεξικό).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ