aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτον σωστό δρόμο με συντονισμό και οργάνωση

Στον σωστό δρόμο με συντονισμό και οργάνωση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Πέδρο Εμανουέλ κάνει ό,τι είναι δυνατό για να υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο ο μετεγγραφικός σχεδιασμός και να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Αποκτήθηκε ο Μπεντόγια, παρά το γεγονός ότι ήταν στόχος και άλλων κυπριακών ομάδων, ενώ ο Ζάοο Πέδρο έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα. Ακόμη, οι κυανόλευκοι απέκτησαν άλλο έναν τερματοφύλακα, τον Κίσσα και άλλο έναν κεντρικό αμυντικό, τον Καρώ. Απομένει η προσθήκη ακόμη ενός στόπερ και αριστερού μπακ.

Η αποτελεσματική μετεγγραφική κινητικότητα οφείλεται στον συντονισμό και στην οργάνωση, στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο Απόλλων βαδίζει στον σωστό δρόμο και έχει θέσει γερά καλούπια.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και αποτελεί ελκυστικό προορισμό για κάθε ποδοσφαιριστή, που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Βέβαια, όλα αυτά η διοίκηση θέλει να τα εξαργυρώσει και με μαζική προσέλευση του κόσμου της ομάδας στο γήπεδο, γι’ αυτό και έχει θέσει ως στόχο τα 2.500 εισιτήρια διαρκείας και αναμένει πως θα τον υλοποιήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ