aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτον ΟΦΗ πρώην παίκτης του Απόλλωνα με σπουδαίες παραστάσεις στην Ολλανδία

Στον ΟΦΗ πρώην παίκτης του Απόλλωνα με σπουδαίες παραστάσεις στην Ολλανδία

Ο Λισάντρο Σεμέδο, ο οποίος πρωτοήλθε στην Κύπρο το 2016 για λογαριασμό της ΑΕΖ, έπειτα από κάποιες σπουδαίες εμφανίσεις, ο Απόλλωνας έκανε δικό του τον ποδοσφαιριστή, αλλά ουδέποτε φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα.

Με αποτέλεσμα ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι (με πορτογαλικό διαβατήριο) να πάει δανεικός στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία «έκανε παπάδες» στη β’ κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος. Με δεκαπέντε τέρματα και ισάριθμες ασίστ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της κατηγορίας τη σεζόν 2017-18 και πέρυσι τον Μαΐο, ο Σεμέδο έλυσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα.

To καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον ολλανδικό σύλλογο, έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές και 4 γκολ στην αγωνιστική περίοδο 2018-19. Έχει χριστεί 11 φορές διεθνής με τις U16, U17 και U18 της Εθνικής Πορτογαλίας. Ο Σεμέδο αγωνίζεται κυρίως στα δυο άκρα της επίθεσης.

Πλέον, όπως ανακοινώθηκε, ο Σεμέδο θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν ως δανεικός στον ΟΦΗ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ