aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτον Απόλλωνα παίρνουν τα μέτρα τους

Στον Απόλλωνα παίρνουν τα μέτρα τους

Ούτε παρασύρονται από τη βαθμολογική θέση της ΠΑΕΕΚ, ούτε πετούν στα σύννεφα επειδή αποσπάστηκαν στην κορυφή. Στον Απόλλωνα, δηλώνουν ότι προετοιμάζονται με κάθε σοβαρότητα και προσοχή ενόψει της αυριανής εξόδου στη Λευκωσία, γνωρίζοντας ότι θα χρειαστεί να καταβάλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να πανηγυρίσουν τη 15η νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα.

«Πάμε συγκεντρωμένοι, μακριά από οτιδήποτε μπορεί να μας αποπροσανατολίσει, είτε αυτό είναι πανηγυρισμοί, είτε υπέρμετρη χαρά για τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα», είπε προσφάτως ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του, παίρνοντας παραλλήλως τα δικά του μέτρα ώστε να βγει άλλη μία φορά νικητής στη σκακιέρα. Ο Γερμανός προπονητής, δεν ξέχασε τον αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στην ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα του, βλέπετε, μέχρι να φτάσει στο ζητούμενο, πέρασε από δοκιμασία. Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 2-0 στο 15λεπτο, η αντίπαλος μείωσε και βρισκόταν στον κυνήγι βαθμολογικού κέρδους μέχρι το 81΄. Χρονικό σημείο που σκόραρε ο Ψύχας, διώχνοντας το άγχος.

Ξέχωρα από το εν λόγω ματς, ο Τσόρνιγκερ γνωρίζει πως η ΠΑΕΕΚ απέναντι στις «μεγάλες» ομάδες, δείχνει τα δόντια της. Κέρδισε, εξάλλου, την Ομόνοια και την Ανόρθωση, φέρνοντας επίσης ισοπαλία με την ΑΕΚ. Συν τοις άλλοις, η ομάδα της Κερύνειας θα παρουσιαστεί με πολύ περισσότερες επιλογές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι που έδωσε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ