aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτον Απόλλωνα για δοκιμαστικά ο Πέταρ Ντούριν!

Στον Απόλλωνα για δοκιμαστικά ο Πέταρ Ντούριν!

Από δοκιμαστική διαδικασία και αξιολόγηση από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα θα περάσει ο νεαρός Κροάτης τερματοφύλακας Πέταρ Ντούριν, όπως ανακοίνωσαν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού. Ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Πρόκειται για 20χρονο τερματοφύλακα (4/2/2001), ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαρικά βήματα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Αταλάντα, ενώ από το 2018 βρισκόταν στην Πόρτσμουθ.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει ότι τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας ο νεαρός Κροάτης τερματοφύλακας (04/02/2001) Petar Durin ο οποίος θα περάσει από δοκιμαστική διαδικασία και θα αξιολογηθεί από την τεχνική ηγεσία.

Ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας μας για την Αυστρία εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Εάν κι εφόσον πείσει για την αγωνιστική του αξία την τότε ο νεαρός τερματοφύλακας θα αποκτηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ