aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτον Απόλλωνα ενόχλησε η ήττα, αλλά…

Στον Απόλλωνα ενόχλησε η ήττα, αλλά…

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ

Η προχθεσινή ήττα στο ΓΣΠ από την Ομόνοια (1-2) ενόχλησε τους πάντες στον Απόλλωνα. Χρόνος για να μείνουν σε αυτό το ματς δεν υπάρχει, όμως, αφού πλησιάζει ο αγώνας με τον Εθνικό Άχνας και δεύτερο στραβοπάτημα δεν μπορεί να υπάρξει. Οι σημαντικές απουσίες, ο παράγοντας τύχη και η κούραση που φάνηκε να καταβάλλει τους παίκτες στα τελευταία στάδια του αγώνα ήταν οι κυριότεροι λόγοι που η ομάδα της Λεμεσού δεν κατάφερε να έχει βαθμολογικό όφελος σε αναμέτρηση που δεν ήταν χειρότερη από την Ομόνοια.

Ο επικείμενος αντίπαλος του Απόλλωνα στο Δασάκι, το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο, κάτι που το απέδειξε και στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Ανόρθωση. Αυτό που ασφαλώς ενδιαφέρει τον Απόλλωνα είναι η δική του εικόνα και όχι του αντιπάλου. Έτσι, στο στρατόπεδο της λεμεσιανής ομάδας ξέρουν καλά πως αν βρεθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τότε εύκολα-δύσκολα θα καταφέρουν να φύγουν από το Δασάκι με τους τρεις βαθμούς.

Ο Γιάννης Πετράκης περιμένει να δει την κατάσταση του Βαλεντίν Ρομπέρζ και αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια στο Δασάκι. Ο Γάλλος με την παρουσία του θα κάνει πιο λειτουργική και την υπόλοιπη ομάδα αφού ο Σάλαϊ θα πάει στο αριστερό άκρο, κάτι που θα δώσει μεγάλη δυναμική.

Στο κομμάτι της μετεγγραφικής ενίσχυσης ακόμα δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο. Προπονητής και διοίκηση προσπαθούν να ολοκληρώσουν αρχές της εβδομάδας τουλάχιστον άλλη μία προσθήκη στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ