aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Στον Απόλλωνα ασκείται μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με άλλες ομάδες»

«Στον Απόλλωνα ασκείται μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με άλλες ομάδες»

Για όλα τα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη μίλησε (Super Sport fm 104.0) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περίπτωση του Τζουμ αλλά και του προγραμματισμού.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το Χάμπο Κυριάκου: «Αναγκαστήκαμε να προβούμε στο εν λόγω δελτίο τύπου καθώς διαβάσαμε ότι δεν θα ταξιδέψει στην Αυστρία ο Χάμπος Κυριάκου αλλά ότι θα επιστρέψει τέλος Αυγούστου. Είναι στο Βέλγιο ο Χάμπος, το πρόβλημα δεν είναι στο γόνατο αλλά στο πέλμα το οποίο συμβαίνει μια φορά στις 20 χιλιάδες. Είναι στο τελικό στάδιο αποκατάστασης και έβγαλε ένα συγκεκριμένο τεστ με υψηλές εντάσεις. Επιστρέφει την Κυριακή και στις 21 Ιουνίου θα ταξιδέψει στην Αυστρία με την υπόλοιπη ομάδα. Εκεί για 3-4 μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και ακολούθως αν όλα πάνε καλά θα μπει στο πλήρες πρόγραμμα. Στο δύσκολο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε στο Βέλγιο ανταποκρίθηκε 100%. Είναι σημαντικός για εμάς, είναι ποδοσφαιριστής βαρόμετρο και πρέπει να ενταχθεί το συντομότερο στην προετοιμασία της ομάδας».

Για την εξέλιξη στον προγραμματισμό: «Στον Απόλλωνα ασκείται μεγαλύτερη πίεση στο μετεγγραφικό κομμάτι σε σχέση με άλλες ομάδες. Έχει εκσυγχρονιστεί ο τρόπος που εργάζονται όλες οι ομάδες. Παλιότερα έβλεπαν ένα βίντεο και τον έκλειναν και βλέπαμε να ταλαιπωρούνται με αποζημιώσεις οι ομάδες. Τώρα τον αξιολογούν, τον επαναξιολογούν, γίνονται ταξίδια για να τους δουν και άλλα πολλά. Η Κύπρος δεν είναι και ο επικρατέστερος προορισμός για κάποιους ποδοσφαιριστές. Έχουμε στείλει προτάσεις σε ποδοσφαιριστές, περιμένουμε και προσδοκούμε ότι θα έχουμε έστω και μια μετεγγραφή πριν την αναχώρηση για την προετοιμασία».

Για τον Τζουμ: «Δεν απάντησε αρνητικά, ζήτησε περισσότερο χρόνο για να απαντήσει».

Για την ενίσχυση στην επίθεση: «Προτεραιότητα είναι να ενισχυθεί η ομάδα με έναν επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Εμίλιο Σελάγια. Θέλουμε ακόμα δύο τερματοφύλακες για τον κατάλογο β’ και μετά θα δούμε τις υπόλοιπες θέσεις. Η προτεραιότητα είναι ένας καλός επιθετικός».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Είμαστε κοντά στα 300 αυτή την στιγμή. Ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του αργά ή γρήγορα αλλά εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε πρώτα κάποια πράγματα για να έρθει ο κόσμος. Είναι και η κάρτα φιλάθλου. Όσο και να θέλει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα του δεν θα αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για λόγους αρχής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ