aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥStoiximan.gr... o νέος «συμπαίκτης» του Απόλλωνα (pics/video)

Stoiximan.gr… o νέος «συμπαίκτης» του Απόλλωνα (pics/video)

Η Εταιρεία Απόλλων σε συνέντευξη Τύπου, την οποία παρέθεσε σήμερα το πρωί, , παρουσίασε ένα από τους πιο σημαντικούς χορηγούς της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την αγωνιστική 2016-2017. Πρόκειται για την κορυφαία διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το δελτίο Τύπου των κυανολεύκων: «Η συνεργασία μας με την Stoiximan.gr θα έχει διάρκεια ενός έτους και προσδοκούμε σε μια εποικοδομητική και αμφίδρομη συνεργασία, τόσο ως προς την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας μας εντός αγωνιστικών χώρων όσο και στην κοινωνική προσφορά των δυο μερών η οποία αποτέλεσε και τον σημαντικότερο άξονα για την συνεργασία αυτή.

Στο πάνελ εκ μέρους της ποδοσφαιρικής εταιρείας παρευρέθηκε ο  αντιπρόεδρος Φάνος Κιννής, ο Υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας κ. Φανούριος Κωνσταντίνου, τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο εκ των αρχηγών Γιώργος Βασιλείου και την εταιρεία Stoiximan.gr ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Φάνος Κιννής (Αντιπρόεδρος Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο): «Καλωσορίζουμε την Stoiximan.gr στην οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού. Είμαστε περήφανοι για την επικείμενη μεταξύ μας συνεργασία η οποία εύχομαι να είναι εποικοδομητική , ωφέλιμη και κυρίως τυχερή για την ομάδα μας.

Η συνεργασία με τη κορυφαία στοιχηματική  εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο και από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης αποδεικνύει την σημαντικότητα της νέας αυτής συνεργασίας αλλά και του εκτοπίσματος του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα.

Προσδοκούμε ότι μέσα από τη μεγάλη αυτή χορηγική συνεργασία η ομάδα μας θα αντλήσει την ώθηση και τη δυναμική έτσι ώστε να διεκδικήσει και κατεπέκταση να διεκπεραιώσει επιτυχώς τους στόχους της. Εκ μέρους της οικογένειας του Απόλλωνα Λεμεσού ευχαριστούμε για πολλοστή φορά τη Stoiximan.gr και καλούμε τον κόσμο μας όπως στηρίξει αυτούς που μας στηρίζει»

Πάνος Κωνσταντόπουλος(Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr):  «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επίτευξη της συνεργασία με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο ενώνει τις δυνάμεις της με μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Κύπρου.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να χτίζουμε ισχυρούς δεσμούς και αποσκοπούμε σε μία αγαστή συνεργασία με οφέλη και για τις δύο πλευρές. Είναι εξίσου σημαντικό ότι ως Betting Spons orτου Απόλλωνα έχουμε εκτός της εμπορικής συνεργασίας και ένα πλάνο προσφοράς και δράσεων κοινωνικής προσφοράς.

Η Stoiximan.gr, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος θα συνεχίσει την ανάπτυξη της στην κυπριακή αγορά με συνεργασίες που θα στηρίξουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ