aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτο στόχατρο του Ρόκα ο Πίττας, αλλά χρήματα δεν υπάρχουν

Στο στόχατρο του Ρόκα ο Πίττας, αλλά χρήματα δεν υπάρχουν

Λόγω καταγωγής και προσβάσεων, ο Τσάβι Ρόκα ξέρει καλύτερα απ’ όλους την ισπανική αγορά. Ωστόσο, από την περίοδο που δούλεψε στην Κύπρο, ο Καταλανός έχει διατηρήσει τις σχέσεις του και παρακολουθεί την αγορά. Ειδικά τώρα, που θέλει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο του Παναθηναϊκού και στο νησί μας υπάρχουν μερικές αξιόλογες περιπτώσεις γηγενών.

Ένας από τους παίκτες που αρέσουν στον Ρόκα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «To10.gr» είναι ο Ιωάννης Πίττας, ο 23χρονος εξτρέμ του Απόλλωνα Λεμεσού. Πάντως, στο ρεπορτάζ υπάρχουν αναφορές που μας μπερδεύουν διότι αρχικά αναφέρεται πως αρέσει μεν ο Πίττας, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πληρώσει και πως δεν αποκλείεται ο Γιάννης Αλαφούζος να αποδεχθεί να γίνει μία επένδυση εντός λογικού πλαισίου.

«Ο Πίττας είναι ένα από τα πιο εξελίξιμα πρότζεκτ του κυπριακού ποδοσφαίρου, έχει καθιερωθεί στην ομάδα του και ανανέωσε το συμβόλαιο του πριν από μία εβδομάδα, επεκτείνοντας το μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Πίττας έχει προλάβει να παίξει 86 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και προκριματικά του Europa League. Ο Πίτας έχει σκοράρει 15 γκολ, παίζοντας κατά κύριο λόγο στα άκρα της επίθεσης. Επίσης, ήταν διεθνής 19 φορές με την Κύπρο Κ21, ενώ φόρεσε 4 φορές το εθνόσημο σε αντρικό επίπεδο», αναφέρεται και στη συνέχεια προστίθεται:

«Τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά καθιστούν ιδιαίτερα δελεαστικό τον Πίττα. Όμως, ο Πίττας δεν είναι ελεύθερος και αυτό είναι το βασικό εμπόδιο για τον Ρόκα, ο οποίος δεν έχει μπάτζετ για μετεγγραφές. Διότι η βασική πολιτική της ΠΑΕ το φετινό καλοκαίρι είναι ότι δεν πρόκειται να πληρώσει χρήματα για αγορά δικαιωμάτων».

Καταληκτικά αναφέρεται: «Εκτός και αν… Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή στον Ρόκα για σφιχτή πολιτική στα μετεγγραφικά, αλλά ταυτόχρονα έχει τη διάθεση για μία επένδυση εντός λογικού πλαισίου. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο Ιωάννης Πίττας, για τον οποίο ο Ρόκα έχει εξαιρετική γνώμη και δεν κοστίζει ακριβά…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ