aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Στο στόχαστρο του Απόλλωνα ο Ιγκόρ Σίλβα»

«Στο στόχαστρο του Απόλλωνα ο Ιγκόρ Σίλβα»

Στο στόχαστρο του Απόλλωνα φέρεται να βρίσκεται ο Ιγκόρ Σίλβα, σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα «ouest-france.fr». Όπως μεταδίδουν οι Γάλλοι, η Λοριάν έχει δεχτεί κρούση από αρκετές ομάδες για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η γαλλική ομάδα τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2021 από την Όσιγιεκ, έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν έχει καταγράψει λεπτό συμμετοχής, με τη Λοριάν να παρουσιάζεται θετική για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού.

Ο Σίλβα στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕΚ, τη σεζόν 2018-19 ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, καταγράφοντας 33 συμμετοχές.

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Σίλβα πάντως ο Απόλλων δεν παίζει μόνος του, αφού ενδιαφέρον για την περίπτωση του επέδειξαν επίσης οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ Αθηνών, Λοκομοτίβ Μόσχας και Ρακόβ Τσενστοχόβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ