aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Στο στόχαστρο της Μαρσέιγ πρώην παίκτης του Απόλλωνα και της ΑΕΖ!

Στο στόχαστρο της Μαρσέιγ πρώην παίκτης του Απόλλωνα και της ΑΕΖ!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τον Ευάγγελο Μίχο φιλοξενεί η ελλαδική ιστοσελίδα «sport24.gr», το οποίο κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για ποδοσφαιριστή που πέρασε από τα κυπριακά γήπεδα. Συγκεκριμένα, τονίζει πως ο Λισάνδρο Σεμέδο που άνηκε στον Απόλλωνα (δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή) ωστόσο δόθηκε ως δανεικός στην ΑΕΖ, με την οποία κατέγραψε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα στην σεζόν 2016-17, ενώ σκόραρε και ένα γκολ κόντρα στην ΑΕΚ. Να σημειώσουμε, πως η ομάδα της Γαλλίας ψάχνει ακραίο επιθετικό.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα:

«Τι δουλειά είχε ο σκάουτ της Μαρσέιγ να … πεταχθεί για ποδοσφαιρικό λόγο μέχρι την Κρήτη; Η απάντηση έχει ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένα του Λισάντρο Σεμέδο! Ο 23χρονος εξτρεμ από το Κάπο Βέρντε με το ολλανδικό διαβατήριο παίζει μεν στον ΟΦΗ αλλά δανεικός από την Φορτούνα Σιτάρντ. Και έχει προταθεί στην Μαρσειγ. Για την ακρίβεια και στην ομάδα της Μασσαλίας!

Το… μυστικό είναι πως απο πίσω “κρύβεται” γνωστός Ιταλός ατζέντης, που στο παρελθόν έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής και ο οποίος έχει εμπλοκή στον Σεμέδο, σε συνεργασία με το Γραφείο στο οποίο ανήκει. Ποιά είναι η αρχική τιμή με την οποία “δουλεύουν” την υπόθεση και προσπαθούν να πλασάρουν τον Λισάντρο Σεμέδο;

Τα τρία (3) εκατομμύρα ευρώ! Πάρα πολλά με την έννοια πως ο άσος που έχει ξεκινήσει σούπερ και ξεχωρίζει στον ΟΦΗ, απασχολεί ήδη και ελληνικές μπιγκοφοράτες ομάδες. Μάλιστα δεν δείχνουν να τους απασχολεί ιδιαίτερα η ύπαρξη οψιόν αγοράς του δανεικού. Προφανώς γιατί κάπου… ποντάρουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ