aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτο καμίνι και οι κυπελλούχοι (video&pics)

Στο καμίνι και οι κυπελλούχοι (video&pics)

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα άφησαν πίσω τους τις εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Κολόσσι. Το ίδιο επίπονο πρόγραμμα  θα ακολουθήσουν και σήμερα, πρωί και απόγευμα, ενώ τις επόμενες δυο μέρες οι προπονήσεις θα είναι μόνο πρωινές.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη ανοικτή προπόνηση στο χώρο του Λανιτείου Σταδίου, όπου στην παρουσία του κόσμου θα γίνει και η παρουσίαση του ρόστερ της περιόδου 2016-17. Όλα είναι διαφορετικά στον Απόλλωνα με τον ενθουσιασμό να βρίσκεται στο πιο ψηλό επίπεδο.

Παρόντες είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές εξαιρουμένων των Μπεντόγια και Παραίμπα οι οποίοι αναμένονται στην Κύπρο την ερχόμενη βδομάδα. Ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Μακρίδης.

Σε μία εβδομάδα η αποστολή του Απόλλωνα θα βρεθεί στην Ουγγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πιο συγκεκριμένα, από τις 5 μέχρι τις 20 Ιουλίου οι κυπελλούχοι θα βρεθούν στο αθλητικό κέντρο που ήταν και πέρυσι, λίγο έξω από την Βουδαπέστη, εκεί όπου είναι προγραμματισμένα και 3-4 φιλικά (θα ανακοινωθούν σύντομα).

Οι κυπελλούχοι θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στις 28 Ιουλίου, ενώ το τελευταίο φιλικό τεστ είναι προγραμματισμένο μία εβδομάδα πριν (21/7), με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

O Πέδρο Εμανουέλ στον ένα μήνα που έχει στη διάθεσή του θα προσπαθήσει να μοντάρει την ενδεκάδα που θα ριχτεί στη μάχη της Ευρώπης. Η σεζόν που πέρασε ολοκληρώθηκε ιδανικά και στους κυανόλευκους υπάρχει η νέα περίοδος, η οποία παρά τις δυσκολίες που κρύβει, επικρατεί αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Είναι αποφασισμένοι να ορθώσουν ανάστημα και να ξεφύγουν από όσα παρουσίασαν την τελευταία τριετία και να διεκδικήσουν τον τίτλο, καθώς πιστεύουν ότι έχει ωριμάσει ο χρόνος για να κοιτάξουν στα μάτια την πραγματική υπέρβαση. Η διοίκηση, από τη δική της πλευρά, έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να παραδώσει σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές όλα τα εφόδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ