aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτην πόρτα της εξόδου ο Ζάντερ λόγω του πέναλτι με Ολυμπιακό!

Στην πόρτα της εξόδου ο Ζάντερ λόγω του πέναλτι με Ολυμπιακό!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και της Πάφος FC, Ζάντερ, ο οποίος έκανε χέρι στο ματς του Ολυμπιακού Πειραιώς με τον Ερυθρό Αστέρα με συνέπεια να κριθεί η πρόκριση στο Europa League δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς και αναμένεται να αποχωρήσει.

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς λίγες μέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ερυθρού Αστέρα σκοπεύει να προχωρήσει σε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα.

Σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο ένα από τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα προς αποχώρηση είναι του Ζάντερ.

Πρόκειται για τον 31χρονο Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος υπέπεσε σε πέναλτι βρίσκοντας την μπάλα με το χέρι του, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ζάντερ ουσιαστικά μετράει μέρες στους πρωταθλητές Σερβίας με τους ανθρώπους του συλλόγου να εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από τις εμφανίσεις του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που εμπιστεύονταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, δίχως όμως να συμβαίνει το ίδιο και με τον Στάνκοβιτς.

Η φάση του πέναλτι με τον Ολυμπιακό είχε ως συνέπεια να βαρύνει το κλίμα και πλέον γίνονται προσπάθειες για να λυθεί το συμβόλαιο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ