aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτην Ουγγαρία θα τους… βγει το λάδι (βίντεο από την αναχώρηση)

Στην Ουγγαρία θα τους… βγει το λάδι (βίντεο από την αναχώρηση)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η αλήθεια είναι πως στον Απόλλωνα θέλουν στη νέα αγωνιστική περίοδο να κάνουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Και όταν λέμε κάτι παραπάνω, στο μυαλό όλων στριφογυρίζει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τη δίψα προς την υλοποίηση του εν λόγω στόχου να είναι μεγάλη.

Από αύριο στρώνονται άπαντες στη δουλειά στο αθλητικό κέντρο «Global Football Park & Sporthotel», λίγο έξω από τη Βουδαπέστη, στο οποίο η αποστολή θα καταλύσει τις πρωινές ώρες (η αποστολή αναχωρεί στις 21:00). Οι κυανόλευκοι θα προετοιμαστούν με διπλές προπονήσεις, ασκήσεις τακτικής και φιλικά ματς για να είναι έτοιμοι στις 28 Ιουλίου που θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πέδρο Εμανουέλ θα… βγάλει το λάδι στους παίκτες του ώστε να είναι στον καλύτερο βαθμό. Οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους 22 μέρες για να προετοιμαστούν καταλλήλως και να παρουσιαστούν με το καλό τους αγωνιστικό… κοστούμι, κάνοντας το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αυξάνοντας παραλλήλως τις πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Απόλλων, κυνήγησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Φέτος, το έχουν κάνει ξεκάθαρο στην ομάδα πως θα μπουν πιο δυναμικά στη μάχη των εγχώριων υποχρεώσεων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και ασφαλώς, στην ευόδωση των ευρωπαϊκών στόχων.  Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει γερές βάσεις και με την ενίσχυση που έχει γίνει, οι κυπελλούχοι αισθάνονται πιο δυνατοί.

Ο Πέδρο Εμανουέλ ξέχωρα από τη δουλειά που έχει να κάνει με το μοντάρισμα της ενδεκάδας που προσανατολίζεται να επενδύσει στις πρώτες υποχρεώσεις της ομάδας του, περιμένει και τους τελευταίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποκτηθούν για να του δώσουν και άλλες επιλογές.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως τρεις ποδοσφαιριστές, δύο κεντρικοί μπακ και ένας ακραίος επιθετικός, είναι έτοιμοι να βάλουν την υπογραφή τους. Αφού ανακοινωθούν, θα ενσωματωθούν στην αποστολή που βρίσκεται στην Ουγγαρία. Ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε τη σφραγίδα του στην περσινή σεζόν, όμως υπάρχουν πολλά περιθώρια για να βγει καλύτερη ποιότητα στην τρέχουσα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ