aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτην αναζήτηση τρίτου επιθετικού

Στην αναζήτηση τρίτου επιθετικού

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η πορεία προς τον τελικό του κυπέλλου δεν ήταν εύκολη για τον Απόλλωνα. Μάλιστα, λόγω και του προβλήματος του Μάγκλιτσα, αρκετοί «τρόμαξαν», αφού ουσιαστικά μόνο ο Γκιέ Γκιέ ήταν η αξιόπιστη λύση που διέθετε.

Όλα εξελίχθηκαν ομαλά και η απουσία του Κροάτη πέρασε απαρατήρητη. Στη νέα σεζόν ο Μάγκλιτσα με τον Γκιέ Γκιέ θα αποτελέσουν τη δύναμη πυρός της ομάδας τους, αφού ο Πέδρο Εμανουέλ τρέφει απέραντη εκτίμηση στις δυνατότητες των δύο επιθετικών του.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν μένει, ωστόσο, με σταυρωμένα χέρια και στόχος του μετά και την αποχώρηση των Ροζέριο Κονσεϊσάο και Γιώργου Κολοκούδια, να φέρει άλλον ένα επιθετικό.

Γνωρίζει πως δεν μπορεί να βγάλει τη σεζόν με μόλις δυο επιθετικούς, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού, ενώ από κάποιο σημείο και μετά θα είναι η κόπωση και οι κάρτες. Κατά πάσα πιθανότητα, ο επιθετικός που θα προστεθεί θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους δύο υφιστάμενους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ