aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτιγμιότυπα: Η νίκη του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας και οι επίμαχες φάσεις

Στιγμιότυπα: Η νίκη του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας και οι επίμαχες φάσεις

Ο Απόλλων ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «γαλάζιοι» με γκολ των Σελάγια (πέναλτι) και Περέιρα κέρδισαν 2-1 την Ομόνοια που μείωσε με τέρματ του Ντάρμπισαϊαρ στις καθυστερήσεις και συνεχίζει την αντεπίθεσή διαρκείας που άρχισε με την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο τους.

Σ’ ένα παιχνίδι με πάθος, ένταση και αμφισβητούμενες φάσεις που έφερε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Ομόνοιας στο τέλος του αγώνα. Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σελίμοβιτς στον Ντάρμπισαϊαρ, το οποίο η Cytavision δεν συμπεριέλαβε στα στιγμιότυπα του αγώνα, όπως κάνει πάντα όταν πρόκειται για φάσεις από τις οποίες δεν εξελίσσονται σε ευκαιρίες.

Επίσης, στο «τριφύλλι» διαμαρτύρονται για τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα σε μαρκάρισμα του Λανγκ στον Σελάγια, αλλά και για φάουλ στον Φαμπιάνο στη φάση του δεύτερο γκολ των «γαλάζιων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ