aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτη «μέγγενη» ο Πέδρο Εμανουέλ

Στη «μέγγενη» ο Πέδρο Εμανουέλ

Από τους 21 βαθμούς που διεκδίκησε ο Απόλλων, κατάφερε να μαζέψει μονάχα 10. Αυτό, σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα που βγάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, με αποκορύφωμα τη σημερινή κακή απόδοση, ιδιαιτέρως στο δεύτερο μέρος, σκόρπισαν τον προβληματισμό στις τάξεις των κυανόλευκων της Λεμεσού.

Ένας προβληματισμός που αγγίζει και τον Πέδρο Εμανουέλ. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες ανέφεραν πως δεν λήφθηκε η οποιαδήποτε απόφαση. Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα θα δουν αύριο με ψυχραιμία τα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά την ήττα από τον Ερμή και αναλόγως θα πράξουν.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ και αυτό ίσως γίνει με την αποδέσμευση του Εμάνουελ. Η διοίκηση του Νίκου Κίρζη στήριξε πέρσι, παρά την γκρίνια του κόσμου, τον Αγκολέζο προπονητή με αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν όλοι την κατάκτηση του κυπέλλου.

Το ίδιο θέλησε να κάνει και φέτος, όμως η αποψινή ήττα και το γεγονός πως έμεινε πολύ πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας, τόσο νωρίς στη σεζόν, δεν της αφήνει άλλα περιθώρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ