aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτέφι και Ρίο Χάρντι ανανέωσαν με τις Απόλλων Ladies! (pics)

Στέφι και Ρίο Χάρντι ανανέωσαν με τις Απόλλων Ladies! (pics)

Οι δίδυμες αδελφές Στέφι και Ρίο Χάρντι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα των Ladies του Απόλλωνα και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στα επίσημα social media της ομάδας.

H Ρίο Χάρντι ανέφερε: «Έχω ανανεώσει την συνεργασία μου με τις Apollon Ladies και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για το τί μας επιφυλάσσει η φετινή σεζόν και το Champions League. Προσωπικός μου στόχος για φέτος η καλή πορεία στο Champions League, η κατάκτηση του πρωταθλήματος και κυπέλλου την Κύπρο αλλά και τα πολλά γκολ! Ένα μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας μας: Προετοιμαστείτε για μεγάλα πράγματα αυτή τη σεζόν! Ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας».

H Στέφι Χάρντι ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που έχω ανανεώσει την συνεργασία μου με τις Apollon Ladies καθώς θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στο Champions League. Οι στόχοι μου για φέτος είναι να πάμε όσο μακριά γίνεται στο Champions League και η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων. Το φετινό μου μότο “Τόλμησε να είσαι σπουδαίος”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ