aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτάνο: «Μεγάλη μάχη με τον Απόλλωνα»

Στάνο: «Μεγάλη μάχη με τον Απόλλωνα»

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ζίλινα, Πάβολ Στάνο, αναφέρθηκε στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί στη Σλοβακία. Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του επικράτησε 3-1 στο ΑΕΚ Αρένα, αλλά ο ίδιος τόνισε πως δεν εξασφαλίζει αυτό:

«Το εκλαμβάνω σαν μεγάλη μάχη από την οποία μπορούμε να μάθουμε. Χρειαζόμαστε τέτοιες μάχες για να εξελιχθούμε σαν ομάδα. Το αποτέλεσμα δεν εγγυάται τίποτα. Πρέπει να πιστέψουμε ότι δεν είμαστε η ομάδα που ήμασταν πέρσι, ότι μπορούμε να πληγώσουμε τους αντιπάλους μας και εκτός έδρας».

«Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε Σάββατο-Τετάρτη-Σάββατο. Δεν έχουμε κάτι να υπολογίσουμε, όλοι οι παίκτες μας μπορούν να βγάλουν μια… αγγλική βδομάδα. Σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές».

«Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα. Οι οπαδοί του Απόλλωνα έφτιαξαν καλή ατμόσφαιρα εκεί και πιστεύω ότι και ο κόσμος μας δεν θα… μείνει πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ