aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτα δύσκολα ο Φώτης θα αναλάβει δράση…

Στα δύσκολα ο Φώτης θα αναλάβει δράση…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πάει για τον έκτο του χρόνο στον Απόλλωνα ο Φώτης Παπουλής και όπως όλα δείχνουν στη Λεμεσό θα ολοκληρώσει την καριέρα του. Ήλθε στους κυανόλευκους σε μια δύσκολη περίοδο, το καλοκαίρι του 2011, αλλά κόντρα στις προβλέψεις και τα προβλήματα εκείνης της σεζόν, στέφθηκε κυπελλούχος και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο στην καριέρα του.

Αγωνίστηκε δύο φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και πριν από ένα μήνα πανηγύρισε το δεύτερο του κύπελλο με τη φανέλα του Απόλλωνα. Πιο όμορφη δεν θα μπορούσε να ήταν για τον Ελλαδίτη η πορεία του στον Απόλλωνα. Έκλεισε τη σεζόν με δέκα γκολ, εννέα στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο.

Οι φίλοι του Απόλλωνα πίνουν νερό στ’ όνομά του και τον έχουν βάλει βαθιά στις καρδιές τους. Το πάθος, τα γκολ, το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, μαζί με την τρέλα που κουβαλάει, είναι στοιχεία που τον έκαναν αγαπητό. Στα 31 του χρόνια είναι πιο ώριμος από ποτέ και η διοίκηση, διαπιστώνοντας πως ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα, τον «έδεσε» για άλλα δύο χρόνια. Είναι πλέον ένας από τους πιο παλιούς της ομάδας, μαζί με τον Βασιλείου και τον Βάλε, αλλά και τους νεαρότερους, Στυλιανού και Κυριάκου.

Ο Ελλαδίτης άσος μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στη λήξασα σεζόν και να είχε εκλάμψεις στην απόδοσή του, αλλά στο τέλος έκανε σωστά τη δουλειά του. Πέτυχε το ένα από τα δυο γκολ του τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια, ενώ σημείωσε και άλλα καθοριστικά τέρματα, που χάρισαν στον Απόλλωνα την τρίτη θέση.

Δεν είναι επιθετικός περιοχής, αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και δίνει και βοήθειες στην άμυνα, όμως έχει σταθερά διψήφιο αριθμό γκολ ανά σεζόν. Ο κόσμος του Απόλλωνα ξέρει πως στα δύσκολα ο Φώτης θα αναλάβει δράση και θα δώσει τις λύσεις.

Το σημαντικό είναι πως έχει γίνει κομμάτι της δυτικής, καθώς έχει τον τρόπο του να συναρπάζει τα πλήθη μετά από κάθε γκολ που σημειώνει. Και από τα πόδια του θα περιμένουν πολύ περισσότερα του χρόνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ