aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣοβαρές καταγγελίες: «Μπράβοι του Απόλλωνα πίσω από τον πάγκο και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού»

Σοβαρές καταγγελίες: «Μπράβοι του Απόλλωνα πίσω από τον πάγκο και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού»

Πολύ σοβαρές καταγγελίες από τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρη Φωκαΐδης, για το ψεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ισχυρίζεται πως υπήρχαν μπράβοι στο γήπεδο, πίσω από τον πάγκο και τον τερματοφύλακα των μαυροπρασίνων, καθώς και ότι οι ποδοσφαιριστές τους περίμεναν 20 στο γήπεδο μετά το τέλος του ματς εν μέσω απειλών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού:

«Τα όσα έγιναν ψες στο Τσίρειο είναι απαράδεχτα και φανερώνουν ότι το ποδόσφαιρο μας βρίσκεται ακόμη στον μεσαίωνα. – Μπράβοι πίσω από τον τερματοφύλακα μας τα τελευταία λεπτά του αγώνα να τον απειλούν – Μπράβοι και παράγοντες του Απόλλωνα στον πάγκο του Ολυμπιακού να κάνουν ντου στο επιτελείο μας και στους ποδοσφαιριστές μετά το 1-2 – Ποδοσφαιριστές μας στον αγωνιστικό χώρο να περιμένουν 20 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, απειλούμενοι, να μην μπορούν να κατεβούν στα αποδυτήρια.

Και όλα αυτά, την στιγμή που κάποιος τέταρτος (Νεοκλέους) σφυρούσε αδιάφορα και έκανε ότι δεν τα έβλεπε όλα αυτά. Υπήρχαν δημοσιογράφοι χθες στο γήπεδο; Υπήρχει παρατηρήτης χθες στο γήπεδο; Ο τέταρτος που χθες το βράδυ λειτούργησε οπαδικά, θα υποστεί κάποια τιμωρία; Έτσι οραματιζόμαστε το κυπριακό ποδόσφαιρο του 2021; Θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ή θέλουμε προαποφασισμένα αποτελέσματα; Θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ή θέλουμε Βασίληδες και Τιμόθεους να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, να παίρνουν τα παιχνίδια πάνω τους και να τα καθαρίζουν;

Αν ο Απόλλων ήθελε να μας κερδίσει χθες, θα έπρεπε να το κάνει αυτό στον αγωνιστικό χώρο, και όχι με άλλα μέσα. Ούτε με απειλές, ούτε με ξύλο, ούτε με μπράβους. Δεν έχουν θέση τέτοιες πρακτικές το 2021 στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Χριστόφορε Τορναρίτη, δεν υπάρχουν λόγια για τον Ολυμπιακό που βλέπουμε τα τελευταία 3 χρόνια. Προχωρά δυνατά, είμαστε όλοι δίπλα σου. Και όχι μόνο Ολυμπιακοί, σύντομα θα αντιληφθείς ότι είναι το μεγαλύτερο μέρος της φίλαθλης κοινότητας που θα σε στηρίξει σε αυτό που κάνεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ