aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣόλομον αποκλειστικά στο Goal: Τι είπε για Ομόνοια και Απόλλων!

Σόλομον αποκλειστικά στο Goal: Τι είπε για Ομόνοια και Απόλλων!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Τελειωμένη θεωρείται η μετεγγραφή του Θεόφιλους Σόλομον στην Ομόνοια. Ο Νιγηριανός επιθετικός θα έρθει με τη μορφή δανεισμού από την Ριέκα στους πράσινους και θα αποτελέσει το τέταρτο χειμερινό απόκτημα του «τριφυλλιού». Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy επικοινώνησε με τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικό: Καταρχήν συμφωνία Ομόνοιας – Σόλομον!

«Ναι, βρίσκομαι καθοδόν για την Κύπρο. Έρχομαι στην Ομόνοια», το αρχικό του σχόλιο στη συνομιλία μας και πρόσθεσε: «Θα έρθω με τη μορφή δανεισμού από τη Ριέκα στην Ομόνοια. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να έρθω για να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα. Δεν ξέρω πολλά για την Ομόνοια, αλλά θα μάθω σύντομα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικό: Στο στόχαστρο ο Σόλομον!

Κληθείς να σχολιάσει αν είχε πρόταση και από τον Απόλλωνα, τόνισε: «Ναι όντως υπήρξε ενδιαφέρον και πρόταση από τον Απόλλωνα, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε». Και συνέχισε πως «είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την Ομόνοια όσο πιο σύντομα γίνεται. Μπορώ να αγωνιστώ στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή. Όμως προτιμών στο αριστερό άκρο της επίθεσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έμεινε η τζίφρα ανάμεσα σε Σόλομον και Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ