aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣωφρόνης: «Πήγα σπίτι μου, επέστρεψα και κερδίσαμε. Μεγάλο respect»

Σωφρόνης: «Πήγα σπίτι μου, επέστρεψα και κερδίσαμε. Μεγάλο respect»

Υποκλίθηκε στους ποδοσφαιριστές του ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια που βρήκε τους «γαλάζιους» να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη με 2-1. Ο Κύπριος τεχνικός στάθηκε στην πειθαρχία που είχαν οι παίκτες του παρά τις πολλές απουσίες και τα προβλήματα και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ένα μεγάλο respect στους παίκτες μου. Δίκαια κερδίσαμε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παρά το γεγονός ότι είχαμε τόσες απουσίες και τόσα προβλήματα έδειξαν αγωνιστική πειθαρχία. Υπάρχει σεβασμός σε όλο το ρόστερ. Ο Σάλαϊ, ο Μάριος (σ.σ. Αντωνιάδης) ήταν εξαιρετικοί. Όλοι δουλεύουνε για την ομάδα, αυτό είναι το ομαδικό πνεύμα. Και η Ομόνοια και εμείς έχουμε τους ίδιους στόχους».

Για τους τραυματίες: «Είχαμε το πλάνο να παίξει μόνο 45 λεπτά ο Ενσούε. Για τον Παπουλή θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες».

Για το ότι ο Απόλλωνας είχε χάσει τους αγώνες με Ανόρθωση και Ομόνοια στον πρώτο γύρο ενώ στο δεύτερο γύρο πήρε έξι βαθμούς: «Να πω την αλήθεια. Έτσι έτυχε, αν ήμουνα κι εγώ εκεί και χάναμε δύο παιχνίδια θα έφευγα και εγώ. Έτσι τα έφερε η μοίρα, πήγα σπίτι μου, επέστρεψα και κερδίσαμε αυτούς τους αγώνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ